keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Mestaruusvoitto ja paljon syksyisiä kuvia!

Moikka,

Oltiin pari viikkoa sitten Kittyn kanssa kouluratsastuksen aluejoukkuemestaruuksissa edustamassa LoR:ia Tuusulassa.  Startattiin meidän luokassa ekana ja rata oli aika hyvä, lukuunottamatta vinoa lopputervehdystä. Saatiin kuitenkin 67,8% ja toinen tuomari antoi jopa yli 71%. Pidettiin meidän johtoasema koko luokan ajan ja voitettiin meidän oma luokka.





Sen jälkeen odoteltiin pitkä päivä muiden joukkuetovereiden suorituksia ja niinhän siinä sitten kävi, että voitettiin joukkueena LoR:lle aluejoukkuemestaruushopeaa! Hopea ei ole häpeä, vaikka jäätiinkin kullasta vaan puolen pisteen verran :D Oli kyllä hauska päivä ja toivottavasti päästään ensi vuonna uudestaan ja ehkä kirkastamaan mitaleita.

Delikin kävi reilu viikko sitten starttaamassa Karkkilassa HeB luokan yli 62%, vaikka maneesi olikin hyvin jännittävä paikka tällä kertaa.

Muuten ollaan nyt keskitytty treenaamiseen ja ensi viikonloppuna onkin tiedossa koulualuerenkaan katsastukset Buksun kanssa, sekä sunnuntaina Kittyn kanssa vielä yhdet mestaruuskisat tälle kaudelle, eli LoR:n seuramestaruuskilpailut. Meillä piti olla Kittyn kanssa kenttävalmennukset nyt samana viikonloppuna, mutta ne jouduttiin valitettavasti perumaan vähäisen osallistujamäärän takia. Minnan valkut on vaan niin hyviä, että odotan seuraavan kuun aluevalmennuksia nytten sitten kuin kuuta nousevaa.

Mulla on ollut nyt paljon kaikkia koulujuttuja, mm. kahdet kirjoitukset, mutta se ei ole haitannut ratsastelua :D

Tänään sain ihanasti pitkästä aikaa kuvaajan tallille ja saatiin Buksusta toosi ihania kuvia <3 Kiitos kuvista kuuluu Anni Soukalle!





Tukka pitää olla hyvin :DD





Pusupetteri <3

Rallittelua




Liitokavio <3




Vähän lisää pusuja :P











Iloista syksyä kaikille lukijoille!

-Julia








5 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ja ihana syksyinen loimikik Buksulla :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten kivoja kuvia, ja niin tuttuja maisemia... Ihana Buksu!

    VastaaPoista
  3. Kivan oloinen blogi sulla! Pikkuisen häiritsee omaa silmääni vähän sekava ulkoasu. värimaailma on kuitenkin kiva :)

    http://pinja-sofia.blogspot.fi/

    VastaaPoista